U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Producten

De natuur brengt veel goeds voor onze huid voort, het is mooi om dat te gebruiken. Daarom gebruik ik onder andere de producten van Marlyse Blue. Zij werken met natuurzuivere ingrediënten. Deze producten worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. De ingrediënten zijn organisch gekweekt, waardoor de producten niet alleen schoner zijn, maar ook krachtiger en daardoor werkzamer. 

Natuurzuivere producten van Marlyse Blue (foto Treatwell)Natuurzuivere producten van Marlyse Blue (foto Treatwell)

 

 De producten van Marlyse Blue bevatten bijvoorbeeld zuivere honing, banaan, meloen, extract van zeewier, wilgenbastzuur, suikerbiet of lotusblad, macadamia-, argan- of rozenbottelolie, zijdepoeder etc. Mooie ingrediënten die stuk voor stuk hun werking op de huid hebben.  

Daarnaast werk ik met de producten van Lumineus Natural Cosmetics. De basis voor deze producten is rijstkiemolie. De unieke samenstelling van deze olie zorgt voor een snelle en diepe opname van alle werkzame ingrediënten. Voor bijvoorbeeld de gevoelige huid zijn dit onder meer soja- en arganolie, shea boter, aloë vera en calendula. Lumineus CALMSENS is parfumvrij en werkt kalmerend & beschermend voor de gevoelige huid. 


natuurlijke producten van Lumineusnatuurlijke producten van Lumineus

 

Bij Momentje voor jezelf kan je ook terecht voor de natuurlijke make-up  van Couleur Caramel. Dit Franse merk maakt gebruik van plantaardige actieve en verzorgende ingrediënten, afkomstig van de biologische landbouw. Deze geven niet alleen een mooie kleur, maar verzorgen je huid ook. Laat jezelf eens verrassen met een andere make-up en boek de oog- of dagmake-up behandeling.

Make-up van Couleur Caramel: natuurlijk, verzorgend en prachtige resultaten (© Treatwell)Make-up van Couleur Caramel: natuurlijk, verzorgend en prachtige resultaten (© Treatwell)

                                                                                                    @Momentje voor jezelf