U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Massages 

Bij Momentje voor jezelf kan je terecht voor een ontspannende massage. Je kunt kiezen uit diverse massage-oliën, zoals pure amandelolie, rijstkiemolie of een olie met cederhoutextract.

Massages helpen bij ontspanning, maar zorgen er ook voor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen (© Treatwell)Massages helpen bij ontspanning, maar zorgen er ook voor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen (© Treatwell)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk:

  • Gezichts- en schoudermassage (20 - 25 minuten) € 24,75
  • Nek-, schouder- en rug-massage (25 - 30 minuten) €  29,75
  • Volledige lichaamsmassage (55 - 60 minuten) € 55,75

Het is mogelijk de massages uit te breiden, met bijvoorbeeld een voetmassage of hoofdhuidmassage. Dit kost € 10 per 10 minuten. Je kunt ook cupping aan de massage toevoegen, hiervoor wordt een kleine meerprijs gerekend (€ 4,-).

 

Een gezichtsmassage kan ook heel ontspannend werken. Hier zit vaak ook veel spanning vast (© Treatwell)Een gezichtsmassage kan ook heel ontspannend werken. Hier zit vaak ook veel spanning vast (© Treatwell)

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                    @Momentje voor jezelf