U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Contactgegevens

Momentje voor jezelf is gevestigd op de Verspronckweg 287 in Haarlem. Klik op de link om het adres te vinden op googlemaps. Parkeren kun je voor de deur (gratis).

Lig of zit jij straks in deze stoel? Je bent van harte welkom (© Treatwell)Lig of zit jij straks in deze stoel? Je bent van harte welkom (© Treatwell)

Bel, app of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak: lansdaalm@gmail.com - 0645818639. 

Een afspraak maken voor gezichtsbehandelingen, massages en wimperlifts kan ook online via onderstaande knop:

 

De avonden zijn over het algemeen snel vol. Je kunt eventueel op de wachtlijst worden gezet, dan bel ik je als er een plekje vrijkomt. 

Openingstijden 

maandag      09.00 - 18.00 uur                        

dinsdag         19.00 - 21.00 uur

woensdag     09.00 - 21.00 uur

Ook op vrijdagochtend ben ik af en toe open. Buiten deze tijden kan je natuurlijk ook bellen. Als ik niet op kan nemen, spreek dan een voicemailbericht in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Appen en mailen kan uiteraard ook.

Nieuws en acties

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en (win)acties? Volg Momentje voor jezelf op Facebook of Instagram. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief die 3 à 4 keer per jaar verschijnt. 

 Over mij 

Mijn naam is Marjan Lansdaal, ik ben sinds Mijn passie is jou blij naar huis te laten gaan (© Treatwell)Mijn passie is jou blij naar huis te laten gaan (© Treatwell)maart 2017 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Naast mijn liefde voor het communicatievak, wilde ik ook mijn passie tot uiting laten komen om anderen te laten genieten.

Ik vind het heerlijk als mensen helemaal tot rust kunnen komen en blij zijn met de resultaten. Natuurlijk gaat het bij de behandelingen om een stukje verzorging, huidverbetering of ontspanning. Maar als iemand met nieuwe energie weggaat, ben ik helemaal blij. Ik ben geboren in 1967 en woon sinds 2002 in Haarlem. Ik woon samen en heb twee kinderen.

Anderen over mij:

'Ik raakte helemaal ontspannen, was echt even weg', 'heerlijke zachte, maar toch stevige handen', 'luistert goed en acteert hier ook naar', 'gouden handjes', 'fijne, rustgevende sfeer', 'het geld dubbel en dwars waard', 'ik realiseerde me door de aandacht van Marjan dat mijn gezicht ook de moeite van mijn aandacht waard is'. Meer reviews vind je op mijn facebookpagina.

Privacyverklaring

In de privacyverklaring van Momentje voor jezelf vind je informatie hoe ik met je gegevens omga. 

 

                                                                                                    @Momentje voor jezelf